Dordtse Vijn

Project “Dordtse Vijn” wordt gerealiseerd in Dordrecht, aan de Olivijn 500, op bedrijventerrein Dordtse Kil III.

Dit project omvat in totaal 43 bedrijfsunits, verdeeld over 3 bouwblokken, in oppervlakte variërend van 69 m² tot 124 m² begane grond vloeroppervlak. De gebouwhoogte bedraagt circa 8,5 meter en alle units zijn standaard voorzien van een kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer over het gehele begane grond vloeroppervlak.

Locatie
Bedrijventerrein “Dordtse Kil III” in Dordrecht is een modern en efficiënt opgezet bedrijventerrein, uitstekend gelegen nabij de A16 (Rotterdam-Breda). Het bedrijventerrein, dat een gebied beslaat van circa 10.150 hectare, is gelegen aan de noordwest kant van Dordrecht en wordt begrensd door de rivier Dordtse Kil en de snelweg A16. Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op een goed bereikbare locatie aan de Olivijn. Deze geeft toegang tot de Heliotroopring en, via de Aquamarijnweg, tot de Provinciale weg N217 naar de A16 respectievelijk de Kiltunnel (tol).

Op het bedrijventerrein is een keur aan hoogwaardige bedrijven gevestigd, zoals onder andere De Bommel Meubelen, Makro, Cummins Holland en BVP Verpakkingen.

Ontwikkeling
De ontwikkeling van project “Dordtse Vijn” is in handen van Dordtse Vijn B.V., een samenwerking tussen BPI Vastgoed uit Barendrecht en Twins Investments uit ‘s-Gravenzande. Twins heeft met succes diverse bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd in onder andere Amsterdam, Barendrecht, Breda, Den Haag, Nootdorp, Rhoon, Utrecht en Zoetermeer.